Nokia покаже свій планшет у вересні

 Згідно з повідомленнями західних ЗМІ, фінська компанія Nokia представить свій перший планшет на Windows 8 вже наприкінці вересня цього року. Спочатку планувалося, що планшет буде показаний в серпні, але згодом компанія вирішила дочекатися оновлення операційної системи Windows 8 до 8.1. При цьому підкреслюється, що планшет від Nokia буде працювати під управлінням повноцінної версії Windows 8, а не Windows 8 RT.

Також ходять чутки, що компанія працює відразу над двома планшетами, тому не виключено, що обидві версії і будуть представлені разом.

Related Post

Крім того, фінська компанія планує розширити лінійку своїх смартфонів на Windows Phone 8. Першопрохідцем в цій лінійці стала модель Nokia Lumia 625, проте вже в жовтні до неї долучаться й інші. Втім, ніяких подробиць про те, що за моделі нас чекають, поки немає.

Що ж до першого великого смартфона компанії, який повинен отримати 6-дюймовий Full HD дисплей, то він, згідно з повідомленнями, буде представлений вже в листопаді. Затримка з цим апаратом обумовлена ​​тим, що Microsoft все ще не відновила Windows Phone до версії, яка підтримувала б Full HD-дозвіл і чотириядерні процесори.

Leave a Comment