Саакашвілі спантеличив Іванішвілі в ході зустрічі на кораблі ВМС США

Прем’єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі сьогодні, 12 серпня, прокоментував зустріч з президентом Михайлом Саакашвілі на вчорашньому прийомі в Батумі корабля ВМС США. Прем’єр зробив короткий коментар, після представлення кандидата в президенти Грузії від своєї партії «Грузинська мрія» у селі Нокалакеві Сенакського району.

«Треба було бачити вчорашню зустріч з президентом. Його станом всі були стурбовані, і я також», – зазначив прем’єр-міністр.

Вчора, 11 серпня, на прийомі, влаштованому на прибулому в Батумі кораблі ВМС США, відбулась зустріч президента Саакашвілі і прем’єра Іванішвілі. Непримиренні суперники потиснули один одному руку. У бесіді прем’єр запитав про значення приколеної на грудях брошки президента у формі маку: «Що це в тебе приколото? Де дістав? Що це символізує?», – запитав прем’єр президента. На що президент відповів, що це значок, який символізує пам’ять про загиблих солдатів Грузії і пообіцяв Іванішвілі дістати такий же.

Related Post

Після цього, Саакашвілі виступив з промовою, де висловив надію, що прем’єр-міністр не пов’язаний з ворогами Грузії. «Сподіваюся ви (Іванішвілі) не пов’язані з ворогами Грузії і чітко усвідомлюєте свою відповідальність перед майбутнім країни», – заявив президент.

Саакашвілі VS Іванішвілі на борту корабля ВМС США (відео):

За матеріалами: Грузія онлайн

Leave a Comment