Рафаель Надаль повернувся до першої трійки тенісного рейтингу

 Асоціація тенісистів-професіоналів (АТР) оновила рейтинг кращих тенісистів планети. Згідно з новим списком, іспанський спортсмен Рафаель Надаль поліпшив свої позиції, піднявшись із четвертого місця на третє.

 Переміститися на одну сходинку вище Надалю дозволила перемога на Монреальському турнірі «Мастерс», який відбувся напередодні, 11 серпня. Іспанський тенісист з легкістю переграв свого канадського колегу Мілоша Раонича з рахунком 6:2, 6:2.

 Піднявшись на п’єдестал пошани у вчорашньому поєдинку, Надаль заробив 1000 рейтингових очок, а Раонич лише 425. Таким чином, іспанець помінявся місцями зі своїм співвітчизником Давидом Феррером і закріпився в трійці лідерів, де він був відсутній з серпня 2012 року. Канадський тенісист, незважаючи на вчорашній програш, також зміцнив свої позиції і замкнув першу десятку (до цього поєдинку він перебував на 12-му місці).

Related Post

 Лідерство в рейтингу АТР як і раніше належить сербському тенісистові Новаку Джоковічу, на другому місці розташовується британець Енді Маррей. Кращим з росіян є Михайло Южний (25-е місце).

Надаль на турнірі в Монреалі (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment