fbpx
Шоу-бізнес

Кім Кардашьян відмовляється продавати фото новонародженої дочки

 Шанувальники Кім Кардашьян довгий час думали і навіть робили ставки, якому ж виданню першому дістанеться фото новонародженої дочки популярної світської левиці, і головне, за яку суму. Однак молода новоспечена мама вирішила в черговий раз всіх здивувати, оголосивши, що фото продаватися не буде.  

 Слідом за Бейонсе, Кім вирішила представити великий публіці свою дочку за допомогою соціальних мереж. І це все при тому, що журнали пропонували Кім і Каньє Весту за право першої зйомки досить і досить велику суму. Деякі джерела навіть озвучували цифру в 4 мільйони доларів, які начебто як повинні були бути передані на благодійність.  

 Нагадуємо, що Кім Кардашьян і Каньє Уест стали батьками 15 червня. Пологи відбулися на 5 тижнів раніше запланованого терміну, однак, на щастя, дівчинка народилася здоровенькою. Відразу після появи на світ доньки Кім, молода мама прийняла рішення сховатися від цікавих очей подалі і до цього моменту жодного разу не показувалася публіці. За повідомленнями старшої сестри Кім, Кортні, теледіва,  яка звикла бути в центрі уваги, навіть стала переживати, що шанувальники встигли її забути.   

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: