fbpx
Кінотеатри

Крістіану Бейлу запропонували $ 50 млн за повернення до ролі Бетмена

 Незважаючи на те, що актор Крістіан Бейл після завершення зйомок у фільмі «Темний лицар: Відродження легенди» заявив, що більше не повернеться до ролі даного супергероя, все ще може змінитися. Як стало відомо, керівництво Legendary Pictures запропонувало акторові  50 мільйонів доларів за повернення до ролі Бетмена. Враховуючи те, що такі суми отримують дуже небагато акторів, можна очікувати, що Бейл все ж піддасться спокусі.  

 Зазначимо, що за роль у "Темному лицарі" актор отримав всього лише 10 мільйонів доларів.

 Багато хто вважає, що Бейл може цілком наслідувати приклад актора Роберта Дауні-молодшого, який успішно поєднує роль супергероя Залізної людини з іншими проектами.  

 Примітно, що Дауні-молодший у свій час також отримав близько 50 мільйонів доларів за роль Залізної людини у фільмі «Месники».  

 У той же час, для якого саме фільму готують повернення Бейла, поки що невідомо. Це може бути як сіквел «Людини зі сталі», так і четвертий Бетмен.  

 Тим часом Крістіан Бейл продовжує активно зніматися в різних проектах. Найближчий фільм з його участю – «Суєта по-американськи», який вийде на екрани в грудні цього року.

Трейлер до фільму «Суєта по-американськи» (відео):

Читайте також: