Депутати Київради очікують провокації на засіданні 19 серпня

Депутати Київської міської ради заявляють про те, що 19 серпня 2013 року, коли Київрада збереться на пленарне засідання, будуть здійснені провокації.

Таку думку висловив Олексій Самохін, представник постійної комісії Київської міськради з питань правопорядку, регламенту та депутатської етики, під час прес-конференції в понеділок у столиці України.

«Те, що будуть провокації – вони будуть. У Верховній Раді України – канікули, а в Київській міськраді є сьогодні чудовий майданчик для піару в період відпусток. Те, що будуть провокації – це на 100%, на жаль», – запевнив Самохін.

При цьому Олексій Самохін підкреслив, що запланована на 19 серпня 2013 року сесія Київради буде проведена саме за адресою Хрещатик, 36.

«Переносити її в якийсь бункер ніхто не збирається », – запевнив Самохін.

Related Post

Депутат Київської міськради, представник постійної комісії Київради з питань місцевого самоврядування Віктор Гринюк погодився з таким прогнозом.

Він зазначив також, що провокацій, за великим рахунком, зараз ніхто в Київраді не боїться. За його словами, було б непогано, щоб 19 серпня депутати Верховної Ради і всі їх помічники, які прийдуть до сесійної зали, усвідомлювали, що зараз на кону дуже серйозні речі: добудова Поштової площі, будівництво метрополітену на «Теремки» і доплата бюджетникам.

Нагадаємо, що раніше секретар Київської міськради Галина Герега підписала указ про скликання 19 серпня 2013 року позачергової сесії столичної «керівного органу». «УДАР» і «Батьківщина» вже заявили про свій намір блокувати «нелігітимне» засідання Київради. Повідомлялося, що 11 липня опозиціонери не дали провести сесію Київради, оскільки вважають, що у цього органу закінчилися повноваження. Київська влада наполягає, що для функціонування столиці необхідні рішення Київради.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment