fbpx
Політика

Депутати Київради знову звернуться до ВР з проханням призначити дату виборів у Києві

   Депутати Київської міської ради мають намір знову звернутися до Верховної Ради України з проханням призначити вибори до Київради, заявив член постійної комісії ради з питань місцевого самоврядування регіональних та міжнародних зв’язків інформаційної політики Віктор Гринюк.  

 "Звернення вже готове. Відсотків 60 депутатів його підписали", – сказав В.Гринюк на прес-конференції в понеділок у Києві.  

 Він підкреслив, що ті, хто не підписав дане звернення, підпишуть його 19 серпня, коли депутати зберуться на сесію Київради. За словами В.Гринюка, це вже буде третє звернення до Верховної Ради з даного приводу, оскільки на два попередніх парламент не відповів.  

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Він також висловив сподівання, що Верховна Рада України у вересні, в перший тиждень своєї роботи, призначить вибори до Київради з тим, щоб вони пройшли до кінця нинішнього року. "Під кінець року вибори в Києві можна було б провести. І це значною мірою вирішило б ситуацію, яка з цими виборами склалася", – підкреслив член комісії ради з питань місцевого самоврядування.  

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 На думку В.Гринюка, Верховна Рада України не призначає вибори до Київради, бо "дуже зручно використовувати ситуацію для досягнення своїх короткочасних практичних цілей".   

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: