fbpx
Шоу-бізнес

Влад Соколовський поділився особистими знімками

 Популярний російський співак Влад Соколовський показав свою нову дівчину, виклавши в соціальній мережі декілька фотографій з особистого архіву.  

 Протягом довгого часу особисте життя Влада не давало спокою великій кількості відданих шанувальниць співака. Вже не перший рік ЗМІ раз у раз приписують Соколовському роман з популярною співачкою Нюшею. Артисти вже навіть звикли до подібних чуток і перестали реагувати на такого роду плітки.  

 Ну а днями Влад Соколовський, вирішивши спростувати всі чутки в одночас, опублікував у своєму блозі досить особисті фотографії, на яких можна побачити його дівчину, яку звуть Даша. Співак захоплено і ніжно прокоментував знімок, написавши: «Найкращий подарунок, який дарує нам доля – це люди, яким ми говоримо "спасибі, що ти є"».

 На одному зі знімків видно, як Влад тримає свою кохану на руках, ну а на другому – колаж з чотирьох фотографій закоханої парочки.  

 Нагадуємо, Влад Соколовський – російський популярний співак і танцюрист, який раніше був солістом групи «БиС». В даний час Влад є сольним виконавцем, працюючим на стику R&B і euro-pop.

Читайте також: