fbpx
Спорт

Кличко і Повєткін поділилися думкою про майбутній поєдинок

 Український чемпіон Володимир Кличко сьогодні, 12 серпня, зустрівся зі своїм наступним суперником Олександром Повєткіним. Під час прес-конференції Кличко заявив, що радий тому, що йому нарешті вдасться зустрітися на рингу з російським боксером. Він також висловив надію на те, що поєдинок буде цікавим і захоплюючим, а також зазначив, що Повєткін досить серйозно налаштований на цей поєдинок.

Володимир Кличко нагадав, що у нього з Повєткіним "досить довга історія", і вони могли зустрітися раніше. Що ж до поєдинку в Москві, то він запевнив, що давно мріяв про це – ще з тих пір, як його брат Віталій провів бій у російській столиці.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Тепер моя мрія близька до здійснення. Цей бій привертає увагу в усьому світі», – підкреслив Кличко.

Як вважає Кличко, зараз Повєткін у відмінній формі, тому можна припустити, що перший етап його підготовки пройшов успішно. Сам же Володимир планує приступити до своїх тренувань найближчим часом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Олександр Повєткін також повідомив, що з нетерпінням чекає зустрічі з Кличком на рингу, додавши, що вважає українця найсильнішим боксером на сьогоднішній день. За його словами, він старанно тренується і радий, що бій все-таки відбудеться.

За матеріалами: klitschko-brothers.com

Читайте також: