fbpx
Кінотеатри

Фільм “Ілюзії обману” отримає сіквел

 При бюджеті в 75 000 000 доларів фільм «Ілюзії обману» зібрав у світовому прокаті 233 000 000 доларів, причому 20 000 000 доларів було зароблено на російському кіноринку. Нехитра арифметика дозволяє з упевненістю говорити про те, що автори рано чи пізно повинні були задуматися про сіквел настільки касової картини.

 І ось днями глава кіностудії Lionsgate Джон Фельтхаймер оголосив про те, що у «Ілюзій обману» буде продовження. Як зізнаються самі автори проекту, їм є над чим попрацювати – в оригінальній версії стрічки є чимало сюжетних огріхів, ідея таємного товариства магів «Око» не розкрита, так що сценаристам треба чимало поламати голову. Сюжетом першого фільму займалися Едвард Рікур, Ед Соломон і Боаз Якін. Швидше за все, принаймні один з них увіллється в нову команду.

 У режисерське крісло з великою часткою ймовірності знову сяде Луї Летерье. Ну а щодо акторського складу, то тут, напевно, Lionsgate чекають довгі і складні переговори з Джессі Айзенбергом, Вуді Харрельсоном, Дейвом Франко та Айлой Фішер, які після успішного прокату першої частини «Ілюзій обману» просять істотного збільшення гонорарів.

"Ілюзії обману" (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: