fbpx
Новини світу

Паводок на Далекому Сході: Путін закликав чиновників «не розхолоджуватися”

 На завершення сьогоднішньої селекторної наради, на якій обговорювалася ситуація з повенями на Далекому Сході, президент Росії Володимир Путін подякував чиновникам за скоординовану роботу, а також закликав їх «не розхолоджуватися».

 "Хочу вам всім подякувати за ту роботу, яка була зроблена до сьогоднішнього моменту. Якщо ми запитаємо у людей, то напевно будуть критичні зауваження з приводу того, як ми працюємо, але в цілому ситуацію вам вдалося утримати під контролем", – сказав президент.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Володимир Путін в черговий раз нагадав, що необхідна своєчасна система оповіщення, завжди напоготові має бути транспорт і пункти прийому населення у разі евакуації.

 Кошти в розмірі 10 мільярдів рублів, зарезервовані в російському бюджеті на боротьбу з наслідками паводків, вже витрачені. Можливо, уряд «перекине» кошти, зарезервовані на 2014 рік для ліквідації надзвичайних ситуацій, повідомив заступник голови міністерства фінансів Сергій Шаталов.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

 "Потрібно все коректно і своєчасно порахувати", – відповів на цю пропозицію Володимир Путін.

Паводок на Далекому Сході (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: