fbpx
Футбол

«”Нимме Калью”? Напевно, це непогана команда», – Артем Федецький

 Захисник «Дніпра» та національної збірної України Артем Федецький поділився своєю думкою щодо «новоспеченого» суперника дніпропетровців у плей-офф раунді Ліги Європи.

 «А хто нам попався? «Нимме Калью», чемпіон Естонії? Напевно, це непогана команда, раз вона стала чемпіоном своєї країни», – зазначив Артем Федецький.

 Однак «Дніпру», зізнався футболіст, було все одно, з ким грати у плей-офф раунді. За його словами, за жеребкуванням команда навіть не стежила. «Дніпро» ставиться з повагою до всіх команд, і вважає, що «дніпряни» зобов’язані проходити в груповий раунд Ліги Європи, хто б не попався їм у плей-офф раунді.

 Півзахисник естонського «Нимме Калью» Хидетоши Вакуі також прокоментував вчорашній жереб, в результаті якого чемпіону Естонії належить зіграти в раунді плей-офф Ліги Європи з грізним українським «Дніпром».

 «Нам було все одно, з ким грати в Лізі Європи, абсолютно будь-яка команда представлялася нам досить серйозним суперником. Наскільки я знаю, "Дніпро" – це дуже сильний клуб», – зазначив Хидетоши Вакуі.

 Футболіст «Нимме Калью» відзначив і головного тренера «Дніпра» Хуанде Рамоса, який має дуже багато титулів, і який раніше вже перемагав у цьому турнірі. Сам Хидетоши Вакуі підкреслив, що вже бачив деяких футболістів «Дніпра» «у справі», тому він знає, чого можна чекати від українців.

 «Але «Нимме Калью» – молода команда, яка голодна до великих ігор і перемог, тому ми постараємося зробити все, що в наших силах», – запевнив японець.

 Нагадаємо, що матчі плей-офф раунду Ліги Європи пройдуть 22 і 29 серпня.

 Вчора своїх суперників у плей-офф Ліги Європи дізналися й інші українські клуби. Київське «Динамо» зіграє з «Актобе» з Казахстану. Одеський «Чорноморець» зіграє з албанським «Шкендербеу». Раніше з Ліги Європи вибув донецький «Металург», який поступився за сумою двох зустрічей албанському клубу «Кукесі».

 За матеріалами: ua-football.com

Читайте також: