fbpx
Новини світу

Збитки від паводку в Приамур’ї обчислюються мільйонами рублів

 За повідомленнями, що надходять від представників адміністрації Амурської області і голів муніципальних утворень, обстановка в регіоні залишається вкрай важкою. Збитки, завдані стихією, вже обчислюється сотнями мільйонів рублів.

 Повінь зруйновала близько тридцяти мостів; два з них (по 34 метри кожний) змило в річки. Сполучення з багатьма населеними пунктами здійснювати по суші просто неможливо.

 Щодо ремонтно-відновлювальних робіт, то їх ускладнює майже повна відсутність доріг. Зараз здійснюється відновлення автотрас основних напрямків, про відновлення другорядних доріг поки не йдеться.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 До теперішнього часу в зоні підтоплення залишаються близько тридцяти населених пунктів. Кількість постраждалих житлових споруд перевалила за 740.

 На жаль, природа поки не дає надії на швидке закінчення злив і паводків. Навпаки, за інформацією губернатора Амурської області Олега Кожемяка, кількість підтоплень зростає, тому що стихія переміщається тепер в більш густонаселені райони півдня області.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Для надання допомоги населенню постраждалих територій залучені спеціальні загони МНС, в найбільш важких ситуаціях на допомогу приходять військові.

 

 

Володимир Пучков назвав паводок в Приамур’ї надзвичайною ситуацією федерального рівня (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: