Bloodhound Gang в найближчі п’ять років не зможуть в’їхати до Росії

   Учасники американської групи Bloodhound Gang не зможуть в’їхати до Росії в найближчі п’ять років.  

 "Я знаю про те, що наші колеги з прикордонної служби закрили в’їзд їм на територію Російської Федерації. Ніякої концертної діяльності на території Російської Федерації в найближчі п’ять років вони не зможуть здійснити", – повідомив начальник УФМС по Московській області Олег Молодієвський на прес-конференції в центральному офісі "Інтерфаксу" у п’ятницю.  

 За його словами, як громадянин Росії він був украй обурений поведінкою громадян США і тими діями, які були скоєні ними з прапором РФ. "Мені як громадянину Росії це вкрай неприємно", – сказав О.Молодієвський.  

 Він зазначив, що його думку розділили багато інших громадян Росії, включаючи шанувальників цієї групи в Анапі, де проходив фестиваль "Кубана", на якому Bloodhound Gang мали виступити як хедлайнери одного з днів.  

 "У аеропорту «Шереметьєво», куди вони (учасники групи) прибули, зібралося багато людей, щоб висловити своє обурення цим фактом", – уточнив О.Молодієвський.  

Related Post

 Він нагадав, що УФМС по Московській області тоді було прийнято рішення про скорочення терміну перебування цих іноземних громадян у РФ, в той же день їм було рекомендовано покинути територію країни, що вони і зробили.  

 Наприкінці минулого тижня стало відомо, що на концерті в клубі "Ібіца" в Одесі 41-річний бас-гітарист Е.Дж. Хасселхофф засунув державний прапор Росії в штани, а потім кинув його в натовп, де його підхопив один з фанатів.  

 Після появи відеоролика з концерту в інтернеті, Bloodhound Gang не пустили на рок-фестиваль у Краснодарському краї, хоча і виплатили гонорар. В аеропорту Анапи, звідки вони відлітали, їх закидали помідорами і тухлими яйцями.

  5 серпня МВС РФ повідомило про порушення кримінальної справи за фактом наруги над державним прапором.   

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment