fbpx
Футбол

5-й тур УПЛ стартує 9 серпня матчем «Металург» (Запоріжжя) – «Севастополь»

 Сьогодні, 9 серпня, в Україні стартує 5-й тур УПЛ, який відкриється в Запоріжжі матчем «Металург» – «Севастополь». Без сумніву, центральним матчем 5-го туру стане поєдинок «Динамо» (Київ) – «Чорноморець», який відбудеться в неділю. Враховуючи те, що в столичному клубі йде перебудова і команда грає нестабільно, а також те, що «Чорноморець» продемонстрував хороший футбол у протистоянні з командою «Црвена Звезда» в Лізі Європи, складно припустити, як може закінчитися поєдинок у Києві. Загалом, уболівальників в неділю чекає дуже цікавий матч.

 Чим ще цікавий 5-й тур УПЛ? У суботу у Львові зіграють «Карпати» і «Зоря», що мають багату історію протистояння один з одним. Команда з Луганська в двох останніх турах відібрала очки у команд з топ-4 української футбольної першості. Спочатку луганчани обіграли з рахунком 3:1 «Дніпро», а в минулому турі зіграли внічию 2:2 з «Металістом». «Зоря» показала добротний футбол, а матч з «Карпатами» повинен відповісти на питання: чи зуміють луганчани зіграти на такому ж рівні з командою, що не вважається претендентом у боротьбі за медалі УПЛ?.

 У суботу в Сімферополі зіграють лідер – донецький «Шахтар» і  «Таврія», що не набрала поки що жодного очка в УПЛ в сезоні-2013/2014. Цікаво побачити, як «Таврія» буде виглядати на тлі «Шахтаря», який так само, як і київське «Динамо», далекий від своїх оптимальних кондицій. Хоча це й не заважає підопічним Мірчі Луческу стабільно набирати очки.

 Цікавим виглядає і недільне протистояння «Дніпро» – «Говерла». Ужгородці показали пристойний футбол в перших чотирьох турах і чому б «Говерлі» не повторити успіх «Зорі», відібравши очки у «Дніпра»?

 Загалом, у 5-му турі УПЛ буде на що подивитися, а ми пропонуємо нашим читачам повний список матчів із зазначенням часу їх початку і місцем телевізійних трансляцій:

 9 серпня, п’ятниця:

 «Металург» (Запоріжжя) – «Севастополь» (початок о 19:00, трансляція на телеканалі «Футбол»).

 10 серпня, субота:

 «Ворскла» – «Іллічівець» (початок о 17:00, трансляція на телеканалі «Футбол»)

 «Карпати» – «Зоря» (початок о 19:00, трансляція на телеканалі «2+2»)

 «Таврія» – «Шахтар» (початок о 19:30, трансляція на телеканалі« Футбол »)

 «Металіст» – «Волинь» (початок о 21:00, трансляція на телеканалі «2+2»).

 11 серпня, неділя:

 «Дніпро» – «Говерла» (початок о 17:00, трансляція на телеканалі «2+2»)

 «Металург» (Донецьк) – «Арсенал» (початок о 19:00, трансляція на телеканалі «Футбол»)

 «Динамо» (Київ) – «Чорноморець» (початок о 19:30, трансляція на телеканалі «2+2»).

Читайте також: