Через Сноудена в АНБ скоротять сисадмінів

 Глава Агентства національної безпеки США генерал Кіт Александр повідомив, що з метою боротьби з витоками секретної інформації, відомство має намір скоротити близько 90% системних адміністраторів. Слід зазначити, що Едвард Сноуден, що працював раніше в АНБ, також обіймав посаду системного адміністратора.  

 За словами генерала, на даний момент в АНБ трудяться близько 1000 системних адміністраторів, і він вважає, що більшу частину з них цілком можна замінити новітніми технологіями. Також він підтвердив інформацію про те, що тепер до системних адміністраторів, які працюють із секретною інформацією, призначать ще одну людину, яка буде за ними стежити.  

 Такий крок теж робиться відомством заради того, щоб уникнути витоків в майбутньому.  

Related Post

 Нагадаємо, що Едвард Сноуден передав журналістам інформацію про те, що в США використовують секретні програми для прослуховування телефонів. Згодом він втік з країни і зрештою опинився в Росії, яка надала йому тимчасовий політичний притулок.  

 США ж вимагають видати їм Сноудена, де йому пред’являть звинувачення в крадіжці державного майна та розповсюдженні секретної інформації.   

 За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment