У «Реала» немає грошей на купівлю Бейла – «Тоттенхем»

 «Реал» і «Тоттенхем» дуже далекі від укладення найгучнішої угоди літнього міжсезоння. Президент «Тоттенхема» Деніел Леві зазначив, що обурений поведінкою керівництва «Реала», охочого роздобути 24-річного валлійського вінгера Гарета Бейла. Стало відомо, що бос «шпор» відмовився від зустрічі зі своїм «мадридським колегою» Флорентіно Пересом. Зустріч мала відбутися на поточному тижні в США.

 Причин для невдоволення у «Тоттенхема» достатньо – клуб не отримав офіційної пропозиції від «Реала» щодо трансферу Бейла. У Лондоні вважають, що «вершкові» планують затягнути угоду до самого останнього моменту, попросивши агентів Бейла влаштувати «бунт на кораблі», як це 2 роки тому спробував зробити хорват Лука Модрич.

 Такий варіант «Тоттенхем» абсолютно не влаштовує – заявивши про бажання повернутися в Лігу чемпіонів, лондонці планують вкласти виручені від трансферу Бейла кошти в двох нових футболістів.

Related Post

 Крім того, в Лондоні вважають, що у «бланкос» немає грошей для придбання валлійця. Повідомлялося, що в «Тоттенхем» оцінюють лідера «шпор» у 104 мільйони євро, а «Реал» готовий заплатити близько 80 мільйонів. Крім того, мадридці просять погасити цю суму протягом 6-ти років, поки буде діяти передбачуваний контракт Бейла з іспанським клубом.

 За матеріалами: isport.ua

Leave a Comment