fbpx
Право

Українських міліціонерів покарають за фотографії в соцмережах

 За повідомленнями українських ЗМІ, керівництво управління МВС Миколаївської області вирішило залучати міліціонерів, які розміщують у соціальних мережах інформацію «неналежного характеру», до дисциплінарних стягнень.

 Обласне управління МВС, провівши моніторинг соціальних мереж, виявило безліч фотографій міліціонерів, що «підривають авторитет органів внутрішніх справ і зводять нанівець працю багатьох правоохоронців, які працюють, щоб допомогти громадянам». Перевірка проводилася «з метою виявлення фактів ганебної поведінки працівників міліції як під час служби, так і поза нею». Результати моніторингу направлені до інспекції з особового складу, співробітники якої і повинні накласти на міліціонерів, що «провинилися»,  дисциплінарні стягнення.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 До слова, в українських ЗМІ не раз публікувалися добірки фотографій з соціальних мереж, на яких міліціонери зображені у неформальній обстановці. Тепер, коли у зв’язку з резонансним злочином у Врадіївці, до Миколаївської області прикута підвищена увага, обласне керівництво МВС вирішило вжити всіх заходів для того, щоб виявити і покарати співробітників, що «підривають авторитет» міліції.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: