fbpx
Технології

Наступний смартфон для Google зробить Motorola

 Співпраця між компаніями Google і Motorola поступово виходить на новий рівень. Однак у цьому нічого дивно немає, так як остання належить IT-гігантові ще з минулого року.  

 Трохи раніше Google і Motorola представили свій перший спільний смартфон Moto X, вироблений в Сполучених Штатах. Зараз же з’явилися чутки про те, що Motorola випустить наступний смартфон з лінійки Nexus, яка належить Google.  

 IT-гігант, який є творцем платформи Android, раз на рік випускає власний смартфон, тим самим показуючи виробникам, яким насправді повинен бути ідеальний Android-смартфон.  

 Раніше компанія Google співпрацювала з такими виробниками як HTC, Samsung і LG при виробництві своїх Nexus-смартфонів. Передбачалося, що LG знову випустить п’яте покоління смартфона, однак експерти стверджують, що це завдання було доручено Motorola.  

 Зазвичай новий Nexus представляють восени, однак про нього досі немає жодної інформації. Передбачалося, що новим Nexus стане Moto X, але в підсумку апарат випустили лише для ринку США і Канади, в той час як лінійка Nexus загальнодоступна.

Читайте також: