fbpx
Економіка

Військові в Приамур’ї займуться відновленням доріг

 Як повідомили в управлінні прес-служби і інформації Міноборони Російської Федерації, військовослужбовці зведеного загону 102-ї окремої бригади матеріально-технічного забезпечення Східного військового округу, що дислокується в місті Улан-Уде, прибудуть у п’ятницю в місто Бєлогорськ Амурської області. Там військові займуться наданням допомоги у проведенні ремонтно-відновлювальних робіт у районах, що постраждали від повені.

 "Загін здійснює чотиридобовий перехід на відстань понад 2 тисячі км за маршрутом Улан-Уде – Чита – Вільний – Бєлогорськ. У складі ремонтно-відновлювального загону до місця виконання завдання перекидаються 20 самоскидів та три одиниці спеціальної інженерної техніки", – повідомили в Міноборони РФ.

 У повідомленні далі уточнюється, що особовий склад, прибувши в місце розташування, відразу ж приступить до відновлення ділянок автомобільних доріг, розмитих стихією. Всього для ліквідації наслідків повені відправлено близько 150 військовослужбовців і 82 одиниці військової техніки.

 У той же час, на випадок, якщо ситуація ускладниться, Міноборони РФ тримає у постійній готовності близько 1,5 тисяч осіб і 250 одиниць військової і спеціальної техніки, щоб своєчасно кинути їх на надання допомоги населенню.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: