U-16 чемпіонат Європи з баскетболу 2013. Янукович привітав учасників чемпіонату

   Президент України Віктор Янукович привітав учасників і організаторів юнацького чемпіонату Європи 2013 року з баскетболу.  

 "Щиро вітаю вас із відкриттям чемпіонату Європи 2013 року з баскетболу серед чоловічих команд до 16 років. Протягом десяти днів мільйони вболівальників з різних країн будуть спостерігати за змаганнями захоплюючого турніру європейської першості. Україна докладає значних зусиль для розвитку та популяризації цієї видовищної гри і готується до проведення фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу", – йдеться у привітанні В.Януковича, оприлюдненому на сайті глави держави в четвер.  

 Президент України переконаний, що цьогорічний чемпіонат між юнацькими командами проходитиме на високому професійному рівні, а глядачі отримають задоволення безкомпромісної та чесної боротьби за перемогу.  

Related Post

 U-16 чемпіонат Європи з баскетболу 2013 серед чоловіків пройде в київському Палаці Спорту з 8 до 18 серпня 2013 року. У ньому візьмуть участь 16 європейських збірних. Всього відбудеться 72 матчі.   

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment