fbpx
Шоу-бізнес

У російських зірок хакери вимагають гроші

 Кілька російських продюсерів і виконавців – власників iPhone – піддалися масовій атаці кіберхуліганів. Ігорю Крутому, Йосипу Пригожину, Філіпу Кіркорову, Аркадію Укупнику і деяким іншим зіркам російського шоу-бізнесу протягом останнього тижня прийшли множинні SMS-повідомлення образливого змісту, причому нібито один від одного. Також на адреси абонентів сипляться загрози оприлюднити вміст їхніх мобільних телефонів.

 «Мені дзвонили по 70 разів на день протягом двох діб, надсилали матюки есемески, вимоги зайти на якийсь сайт, погрози і шантаж», – розповів Ігор Крутой.

 За словами Йосипа Пригожина, хулігани продумали все до дрібниць. "Йосип, збираємо на благі цілі, іншого способу не знайшли. Краще нам не сваритися, дайте нам трохи грошей і ми відстанемо! Якщо Ви не хочете, щоб в Мережі з’явилася інформація з вашого телефону, відправте повідомлення на вказану адресу електронної пошти", – говорилося в одному з SMS, яку отримав Пригожин.

 Зірки, постраждалі від хуліганів, планують звернутися із заявами в поліцію, щоб вимагати розслідування фактів злому їх телефонів, а також погроз і шантажу.

 За матеріалами: heart.ru

Читайте також: