fbpx
Шоу-бізнес

Солістка групи «Вінтаж» перенесла операцію у Відні

 Солістка групи «Вінтаж» Анна Плетньова досі не може оговтатися від травми, отриманої в жовтні минулого року. Дівчина під час виступу на Хеллоуїн оступилася і невдало впала. У підсумку медики діагностували у співачки осколковий перелом ступні.

 Аня перенесла вже кілька операцій, але перелом все одно давав про себе знати – нога нила і трохи боліла під час різких рухів. Вести спокійний спосіб життя, маючи таку професію нереально – артист повинен постійно рухатися на сцені, та й вік солістки «Вінтаж» зовсім не припускає постійного спокою.

 «Звичайно, лежати в лікарні, та ще й відновлюватися після операції – не надто приємна справа. Однак я людина терпляча і витривала – я знаю, що мені стане краще, і я зможу закрити історію з цією травмою, треба тільки зціпити зуби і пережити цей момент», – розповіла Анна Плетньова журналістам, які відвідали її в лікарні.

 Операція пройшла успішно, зараз почався складний період відновлення. Анна сподівається, що до початку своїх чергових гастролей вона зможе до кінця одужати і повернутися до свого колишнього способу життя.

Анна Плетньова (відео):

За матеріалами: heart.ru

Читайте також: