fbpx
Футбол

Пляжний футбол. Збірна України стартує на Євро-2013

 У четвер, 8 серпня, збірна України з пляжного футболу розпочне свої виступи у фінальній частині Чемпіонату Європи в Іспанії.

 Зазначимо, що свій перший матч на «іспанському cуперфіналі» національна збірна України розпочне о 16.15 (за київським часом). Першим суперником «жовто-синіх» стануть давні знайомі – збірна Польщі. Саме з поляками збірна України грала на 1-му відбірковому етапі до Чемпіонату Європи-2013 у Києві.

 Тоді, у матчі проти поляків, який відбувся на пісках столичного Гідропарку, сильнішою виявилася збірна Польщі – 4:3. І зараз українська дружина і головний тренер збірної Сергій Кучеренко отримали прекрасну можливість взяти реванш за прикрий програш. Крім того, перемога над «кривдниками» дозволить збірній України вдало стартувати на європейському «пляжному» форумі, де зібрані 8 найсильніших збірних з пляжного футболу на континенті.

 Українська збірна прибула в іспанське містечко Торреденбара, яке знаходиться в 80-ти кілометрах від Барселони, вдень в середу і встигла провести тренування на місцевому стадіоні.

 У заявку збірної України увійшли 12 футболістів і 5 представників тренерського штабу:

 – Воротарі: Віталій Сидоренко («Строгіно» (Москва) і «Артур Мьюзік» (Київ)) та Олександр Пославский («Євроформат» (Київ)).

 – Польові гравці: Олег Зборовський («Динамо» (Москва) і «Артур Мьюзік» (Київ)), Костянтин Андреєв, Андрій Євдокимов, Максим Назаренко, Олег Будько, Дмитро Медвєдь (всі – «Євроформат» (Київ)), Андрій Борсук , Ігор Борсук («Строгіно» (Москва) і «Артур Мьюзік» (Київ)), Роман Пачев («Динамо» (Москва) і «Артур Мьюзік» (Київ)), Олександр Корнійчук («Динамо» (Москва) і « Євроформат »(Київ)).

 Пряму трансляцію матчу Україна – Польща транслюватиме канал «Футбол». Початок трансляції о 16:10.

 За матеріалами: ua-football.com

Читайте також: