fbpx
Футбол

Ліга Європи. «Црвена Звезда» – «Чорноморець». Анонс матчу

 Сьогодні ввечері в Белграді на стадіоні «Црвена Звезда» відбудеться матч у рамках кваліфікації Ліги Європи «Црвена Звезда» – «Чорноморець». Початок зустрічі о 21:30. Розсудить команди португальський арбітр Артур Соареш.

 Пряма трансляція матчу запланована на телеканалі «Футбол».

 Сьогодні ввечері «Чорноморцю» належить значимий матч. Цей поєдинок буде важливим і для всієї Одеси. Адже «Чорноморець», після тривалого часу без єврокубків може стати як ніколи близьким до групового етапу Ліги Європи. Нагадаємо, що в разі успішного проходу команди «Црвена Звезда» на шляху до групи у одеситів залишиться тільки 1 суперник. З одного боку, можна подумати, що це не дуже серйозне досягнення. Однак досить згадати, що «Чорноморець» всього 2 роки тому виступав у першій лізі або ж згадати тривалий шлях «Дніпра» до групового турніру Ліги Європи. Можна заявити з упевненістю, що путівка «в групу» непідготовленим командам не дається.

 Зміни в останньому матчі «Чорноморця» дозволяють з високою точністю передбачити сьогоднішній стартовий склад. Навряд чи Роман Григорчук зважиться на більш атакуючу гру, ніж це було в матчі тижневої давності. Тому сьогодні повинен з’явитися Олексій Гай на позиції під єдиним форвардом Антоновим. Самодіну ж, швидше за все, буде уготовано місце на лаві запасних. По флангах проявляти активність будуть покликані Джедже і Рієра. Крім того, можна очікувати виходу в ході матчу Прийомова, що  добре проявив себе .

 Щодо «Црвени Звезди», то у сербів в порівнянні з матчем в Одесі головним посиленням буде повернення на лаву запасних головного тренера Славіші Стояновича. Як не крути, але в безпосередній близькості від поля можна і відреагувати швидше, і підказати щось своїм підопічним. Іншим козирем, як згадувалося раніше, повинні стати белградські вболівальники. Публіка в столиці Сербії в більшості своїй дуже гаряча, а тому одеситів чекає дуже «теплий» прийом.

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: