fbpx
Футбол

Ліга Європи. «Металург» (Донецьк) – «Кукесі». Анонс матчу

 Сьогодні ввечері в Донецьку на стадіоні «Металург» пройде матч в рамках кваліфікації Ліги Європи «Металург» Д. – «Кукесі». Початок зустрічі о 19:15. Розсудить команди турецький арбітр Бюлент Йилдирим.

 Пряма трансляція матчу запланована на телеканалі «Футбол».

 Сьогодні донеччанам потрібно довести, що поразка в Албанії була якимось непорозумінням. Навіть неозброєним оком видно, що донецький «Металург» з підбору і за своїм класом на порядок перевершують албанський «Кукесі». Однак фіаско таки відбулося, і тепер українській команді доведеться розсьорбувати всі його наслідки. Один єдиний гол, який «Металург» може пропустити на своєму полі, може перетворити «європейську місію» донеччан на нездійсненну.

 Досить складно сказати, в якому психологічному стані зараз знаходиться донецький «Металург». Команда невдало розпочала сезон і позбулася головного тренера, що може негативним чином позначитися на настрої футболістів.

 Крім того, до сьогоднішнього матчу «Металург» підходить з низкою кадрових втрат. Зокрема, через дискваліфікацію не зіграє Микола Морозюк, а Данило не зможе допомогти команді через травму. Щоб замінити основних виконавців, головному тренеру «Металурга» доведеться поламати голову. Якщо замість Данило в центрі поля ще може зіграти Карлен Мкртчян, то відсутність Миколи Морозюка ніяк не залишиться непоміченою.

 На відміну від свого суперника, албанський «Кукесі» підходить до сьогоднішнього матчу в складі, який максимально наближений до оптимального. Через проблеми з коліном сьогодні на поле не вийде автор голу у першому матчі Лукас Малакарне. Однак Малакарне, напевно, замінять за позицією – з перших хвилин замість нього зіграє Енкель Аликай. Вгадати тактику албанців не складає особливих труднощів. Сьогодні «Кукесі» зробить ставку на руйнування і оборону, тільки тепер вона виявиться ще більш глухою.

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: