fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Еністон втомилася від розмов про її вагітність

 Знаменита голлівудська актриса Дженніфер Еністон зізналася, що дуже засмучена і роздратована тиском, який чинять на неї доброзичливі шанувальники.  

 Чутки про вагітність Дженніфер Еністон виникають в пресі час від часу вже досить давно. Щоразу вони викликають масу емоцій серед шанувальників актриси, адже вони з нетерпінням чекають, коли ж їх улюблениця стане мамою. Однак виявилося, що радісні очікування лише завдають актрисі страждання.  

 Про це повідала сама Еністон в одному з недавніх інтерв’ю. Актриса сказала, що з усіх сил намагається ігнорувати інтерес публіки до її особистого життя.  

 «Я оточила себе своєю дивовижною роботою, дивовижними друзями, чудовим партнером, моїми прекрасними собаками і цим заглушаю весь цей шум. Хоча і вважаю дуже милим, що люди бажають всього для мене», – сказала актриса. Також Дженніфер Еністон зазначила, що питання, щодо дітей, докучають їй.  

 Чутки про вагітність актриси виникають приблизно пару раз на рік. Варто актрисі вийти в люди в просторому вбранні, як таблоїди відразу вирішують, що зірка носить під серцем малюка.   

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: