Брюса Вілліса не влаштував гонорар за третіх «Нестримних»

 Днями стало відомо, що акторський склад фільму «Нестримні 3» позбувся одного з героїв. З фільму вибув Брюс Вілліс, про що відразу ж розповів творець франшизи Сильвестр Сталлоне. Після цієї інформації Сталлоне залишив наступне повідомлення: «Жадібність і лінь. Вірна формула, щоб провалити кар’єру», що наштовхнуло багатьох на думку про те, що в цих словах криється причина, через яку  Вілліс не з’явиться в новому фільмі.  

 Як виявилося, так воно і є. Західні ЗМІ повідомляють, що Брюс Вілліс повинен був знову виконати в третій частині невелику роль. Зокрема, він повинен був зніматися всього 4 дні, за що йому запропонували гонорар у розмірі 3 мільйонів доларів. Але, судячи з усього, Вілліс порахував, що його послуги коштують більше, і він запросив на мільйон більше. Тут вже не погодилися його колеги по фільму, після чого і попрощалися із зіркою «Міцного горішка».

Related Post

 При цьому наголошується, що Сталлоне після цього зв’язався з Фордом і взяв його на роль. Таким чином, виходить, що Харрісон Форд став заміною Віллісу, але, природно, він буде грати зовсім іншого персонажа.  

 Наскільки відомо, бюджет третього фільму – 90 мільйонів доларів. З одного боку, здається, що сума досить велика, але враховуючи те, що це бойовик, а також кількість іменитих акторів, задіяних у проекті, це не так вже й багато. Саме тому ніхто не став би виділяти заради Вілліса додатковий мільйон.

Leave a Comment