Суд позбавив колишнього нацистського карателя з Підмосков’я звання ветерана війни, пільг і нагород

 Міський суд підмосковного міста Пушкіно в середу на своєму засіданні прийняв рішення позбавити ветеранського звання і всіх нагород 90-річного Сергія Маслова, який, як виявилося, під час Великої Вітчизняної війни був нацистським карателем.

 Суд, розглянувши всі матеріали справи, постановив, що Маслов повинен перестати отримувати належні ветеранам виплати і більше не зможе користуватися передбаченими пільгами. Згідно з матеріалами справи, протягом довгих років цей «лжеветеран» користувався ветеранськими пільгами, зокрема, він отримував 50%-у компенсацію розміру оплати ЖКГ, а також щорічні грошові виплати до 9 травня.

 Представники ветеранських організацій на суді розповіли, що у Пушкіно Маслову хотіли поставити 2 пам’ятники, а колишній губернатор області Борис Громов вручив йому автомобіль "Лада Калина".

Related Post

 Прокуратура звернулася до суду з проханням позбавити ветеранського звання і всіх нагород Маслова, який під час Великої Вітчизняної війни після того, як потрапив у полон, став нацистським карателем.

Суд позбавив колишнього нацистського карателя з Підмосков’я звання ветерана війни, пільг і нагород (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Leave a Comment