Росіянам можуть заборонити відпочинок у Туреччині

Як стало відомо, в Росспоживнагляді розглядають можливість заборони виїзду російських туристів на відпочинок до Туреччини.

 Причиною такої радикальної пропозиції стали часті випадки харчових отруєнь, що фіксуються у російських туристів.

 Останніми випадками масового отруєння туристів стали події на турецьких курортах в Аланьї і Белеку. Там, за інформацією російського консульства в Антальї, в минулу середу отруїлися близько п’ятдесяти туристів з Росії, а в суботу вже 69 росіян були змушені звернутися до медичних установ селища Бельдібі. Зауважимо, що всі вони проживали в готелі Grand Ring.

 Після обстеження 15 відпочиваючих, 4 з яких – діти, були госпіталізовані. У всіх туристів, що звернулися за медичною допомогою виявили гострий гастроентерит.

Related Post

 Представники Росспоживнагляду в даній ситуації пред’являють претензії турецькій стороні, яка не підписує Меморандум про співпрацю у сфері боротьби з інфекційними захворюваннями, що призводить до відсутності контролю за якістю харчування туристів.

 Дана ситуація, як заявляють в Росспоживнагляді, може зажадати рішучих заходів, аж до заборони росіянам виїзду на відпочинок до Туреччини.

 

Масові отруєння в Туреччині (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment