fbpx
Футбол

«Однаково ставлюся до гравців усіх українських клубів», – Михайло Фоменко

 Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко розповів про найближчі матчі української дружини.

 Насамперед йшлося про спаринг Україна – Ізраїль. За словами Фоменка, тренера збірної влаштують будь-які терміни – головне зібрати команду. Адже всю інформацію, яку тренерський штаб збірної отримує заочно, не можна порівняти з живим спілкуванням, з тренувальним процесом або з матчем. На думку керманича збірної України, кожен спаринг буде корисний, а не було б матчу з Ізраїлем, то команда зібралася на вирішальні ігри через 3 місяці після останнього матчу.

 «Таких перерв бути не повинно», – стверджує Михайло Фоменко.

 Збірна України збереться 12 серпня в Козині, в готелі «Платіум», де пройде півтора тренувальних дні. На жаль, зазначає тренер, на більше часу у збірної немає. Крім того, команда встигне провести 1 тренування в Кончі-Заспі, плюс передматчеве тренування на НСК «Олімпійський». Мабуть, додав наставник збірної, під час цього збору у команди буде всього 2 теоретичних заняття.

 «Подивимося матч в Чорногорії, вкажемо на проблеми, які мали місце, а після цього познайомимо гравців з ізраїльською збірною», – підкреслив Михайло Фоменко.

 У розташування збірної України точно не приїде Денис Гармаш, стверджує тренер. Крім того, на 2 тижні вибув з ладу інший «динамівець» – Андрій Ярмоленко, а нещодавно з’явилася інформація, що є проблеми зі здоров’ям і у Олександра Кучера.

 Крім того, Михайло Фоменко розповів про свої симпатії до футболістів певного клубу: «Поспішаю заспокоїти прихильників усіх клубів: у мене абсолютно однакове ставлення до всіх команд».

 За словами Фоменка, цього разу в розташування збірної були викликані представники 9-ти українських клубів.

 «Зрозумійте, нам ніколи проявляти якісь антипатії або симпатії. Потрібно справою займатися», – підсумував Михайло Фоменко.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: