Джастін Бібер отримає прочуханку

 37-річна мама Джастіна Бібера Патті Малетт, якій весь світ має дякувати за появу такої зірки, зібралася з духом і привселюдно засудила огидну поведінку свого зіркового сина.

  Патті Малетт сказала: «Якщо він так вражає своєю поведінкою весь світ, уявіть, наскільки неприємно мені як мамі бачити всі ці заголовки». Також жінка додала, що має намір провести з Бібером серйозну виховну бесіду.

 На питання, чому вона не зробила цього раніше, жінка відповіла, що була дуже зайнята промо-кампанією своєї книги, не маючи жодної вільної хвилинки для того, щоб вплинути на свого сина, що  вийшов з-під контролю. Незважаючи на це, жінка підкреслила, що вона, в першу чергу, мама, і їй зовсім не байдуже, що відчуває і переживає її син.   

Related Post

 Нагадуємо, що останнім часом Джастін Бібер буквально шокує таблоїди своєю жахливою поведінкою. Так, наприклад,  нещодавно Джастін Бібер зав’язав бійку в одному з клубів Нью-Йорка, в результаті якої були постраждалі. Всьому причиною стала дівчина, що спробували пробратися у VIP-зону клубу, в якій відпочивав співак зі своїми друзями.   

 За матеріалами: story.com.ua

Leave a Comment