fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. Чемпіонат пройде на дуже високому рівні – Вілкул

   Віце-прем’єр міністр України Олександр Вілкул впевнений, що юнацький (Under-16, U-16) Чемпіонат Європи з баскетболу 2013 року в Києві пройде на дуже високому рівні.  

 "Кожний новий захід такого масштабу відкриває Україну світу, дає привід говорити про нашу країну. Україна вміє робити баскетбольні свята високого рівня, і ми ще проведемо чимало спортивних заходів такого плану", – сказав він на передтурнірній прес-конференції у вівторок у Києві.  

 Під час прес-конференції відбулася презентація кубка, який буде вручений переможцю кадетського Чемпіонату Європи. "Кубок турніру знайшов сучасну форму в 2006 році, медалі турніру були розроблені місцевим організаційним комітетом спеціально для нього. Вони виготовлені в Україні у відповідності з останніми світовими тенденціями. У центрі медалі розміщено логотип турніру, який за допомогою спеціальної емалі зробили кольоровим", – зазначив директор турніру Маркіян Лубківський.  

 За його словами, місцевий оргкомітет протягом декількох місяців працював для того, щоб організувати чемпіонат на найвищому рівні та забезпечити найкращі умови для всіх учасників.  

 Квитки на U-16 Чемпіонат Європи 2013 року в Києві можна було купити з 20 червня в інтернеті або в касі Палацу спорту. Арена столичного Палацу спорту буде розділена на два окремі баскетбольних корти. У кожен ігровий день проходитиме 8 матчів одночасно – по 4 на кожному корті. Квиток дає можливість відвідати будь-яку з чотирьох ігор протягом ігрового дня на обраному корті. Він є багаторазовим для входу в Палац спорту за умови реєстрації квитка при кожному виході.  

 U-16 чемпіонат Європи з баскетболу 2013 серед чоловіків пройде в київському Палаці Спорту з 8 до 18 серпня 2013 року. У ньому візьмуть участь 16 європейських збірних. Всього відбудеться 72 матчі.   

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: