fbpx
Україна

У День Незалежності в Києві пройде Всеукраїнський фестиваль морозива

 За підтримки асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти», а також керівництва Київської міської державної адміністрації 24 серпня в Києві відбудеться Всеукраїнський фестиваль морозива.  

 Фестиваль проходитиме на тротуарній частині вулиці Хрещатик з 10:00 до 19:00.

  У програмі фестивалю значиться проведення вистав, фотовиставок, розважальних програм за участю колективів художньої самодіяльності, літературних експозицій, тематичних конкурсів дитячої художньої творчості, безпрограшних лотерей і вікторин, експозицій образотворчого мистецтва, конкурсів з мильними бульбашками, розфарбовування фото-банерів, роздача надувних кульок і морозива.  

Читайте також:  Черговий московський поп отримав підозру

 Працюватимуть аніматори на ходулях та у костюмах, можна буде сфотографуватися з мультиплікаційними персонажами, а також усіх бажаючих будуть розфарбовувати аквагримом і тату.  

 Організаторами передбачена концертна програма та цікаві конкурси для дітей з нагородженням переможців смачним морозивом.

 На фестивалі морозива буде представлений широкий асортимент продукції відомих українських виробників, а саме таких торгових марок як: «Рудь», «Три ведмеді», «Ласка», «Ласунка», «Лімо», «Лукавиця», «Еліт», «Хладик» і багатьох інших.

Читайте також: