Травма Ярмоленка. Тайсон вибачився перед Андрієм

   Бразильський легіонер донецького "Шахтаря" Тайсон вибачився перед форвардом київського "Динамо" Андрієм Ярмоленком за нанесення тому травми в матчі 4-го туру чемпіонату України між цими командами 4 серпня.  

 "Півзахисник "Шахтаря" Тайсон на своїй сторінці в Instagram приніс вибачення Андрію Ярмоленку. Нагадаємо, що гравець "Динамо" отримав травму в єдиноборстві з бразильцем на 76-й хвилині українського "класико", – повідомляє у вівторок офіційний сайт "Шахтаря".  

 "Я прошу вибачення. У мене не було злого умислу заподіяти біль Ярмоленку. Вибач", – написав Тайсон в соціальній мережі. Після матчу А.Ярмоленко в інтерв’ю офіційному сайту "Динамо" висловив упевненість, що Тайсон спеціально завдав йому травму. "У боротьбі за м’яч він піднятою ногою "протягнув" шипами по животу і стегну", – сказав він.  

 При цьому нападник киян зазначив, що суперник перед ним не вибачився. "Крім посмішки на його обличчі нічого не побачив. Навпаки, бразильці один-одного поплескали по голові. Особисто до мене і після матчу ніхто не підходив, ніхто не вибачався", – повідомив він.  

Related Post

 Після матчу головний тренер киян Олег Блохін заявив, що у А.Ярмоленка рвана рана ноги. Пізніше стало відомо, що у нападаючого збірної України забій м’яких тканин правого стегна, обширна гематома і множинні садна, забиття пахової області з глибоким саднами, забій живота в області прямих м’язів з глибокими подряпинами. Орієнтовний термін відновлення футболіста – близько двох тижнів.  

 На офіційному сайті "Шахтаря" у понеділок з’явилося повідомлення, що захисник команди Олександр Кучер у боротьбі з нападником "Динамо" Джермейном Ленсом на 68-й хвилині отримав травму. У нього рвана рана гомілки.   

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment