fbpx
Міжнародна економіка

Російський підрозділ Nutricia Danone не використовує сировину компанії Fonterra

 Як повідомила директор з корпоративних комунікацій компанії Nutricia-Росія Поліна Денисенко, російський підрозділ Nutricia Danone не використовує і раніше не використовував молочну сировину компанії Fonterra, а тому немає ніяких ризиків для російських споживачів.

 "Nutricia-Росія в курсі ситуації, що склалася з дитячим харчуванням з Нової Зеландії", – сказала Денисенко і підкреслила, що "потенційно заражені інгредієнти компанії Fonterra не використовувались і не використовуються у виробництві жодного з наших продуктів, що продаються в Росії".

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 За її словами, молочна основа для продукції Nutricia виготовляється на одному з власних заводів компанії в Ірландії і вся продукція торгової марки дитячого харчування Nutrilon імпортується в Росію виключно з країн Євросоюзу. "Відповідно, дана ситуація не несе жодних ризиків щодо якості та безпеки для російських споживачів і не впливає на бізнес компанії в Росії", – підсумувала Денисенко.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Нагадаємо, напередодні французька харчова корпорація Danone заявила про те, що в ряді країн Азії відкликає свої молочні продукти, постачальником сировини для якої була новозеландська компанія Fonterra, через ризик поширення ботулізму.

Російський підрозділ Nutricia Danone не використовує сировину компанії Fonterra (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: