fbpx
Авто

Перші Lada Granta надійшли на європейські ринки

 Перша партія автомобілів Lada Granta, випущених концерном «АвтоВАЗ», вирушила на експорт до Західної Європи. 20 флагманських машин надійшли на авторинки Чехії та Німеччини.

 Прес-служба «АвтоВАЗу» підкреслює, що всі автомобілі, відправлені на експорт до Європи, відповідають екологічному стандарту «Євро-5». Машини оснащені підсилювачами екстреного гальмування, антиблокувальними системами гальм і подушками безпеки (по дві в кожному автомобілі).

 «АвтоВАЗ» планує, що російські авто надалі надійдуть до Франції, Болгарії, Сербії і до країн Балтії. На сьогоднішній день автомобілі Lada Granta реалізуються в основному на російському авторинку, а також у країнах пострадянського простору. Головним іноземним ринком збуту для продукції «АвтоВАЗу» є Казахстан (близько 70%). В Україну надходить 16% від загального експорту російського автогіганта.

 У цілому в Росії продажі Lada Granta падають. Так, за підсумками перших семи місяців поточного року компанія продала на 8,6% автомобілів менше, ніж за аналогічний період попереднього року.

 Lada Granta (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: