fbpx
Футбол

Офіційно: Володимир П’ятенко очолив донецький «Металург»

 Керівництво донецького клубу підтвердило відхід з поста головного тренера «Металурга» Юрія Максимова.

 Зараз у футболі все визначає результат команди, розповів генеральний директор «Металурга» Євген Гайдук.

 «Наша команда, на жаль, невдало розпочала сезон, як на внутрішній арені, так і в Лізі Європи», – підкреслив гендиректор донеччан.

 За його словами, керівництво донецького «Металурга» провело ретельний аналіз виступу своєї команди в новому сезоні. Також, після розмови з наставником «Металурга» Юрієм Максимовим, було прийнято взаємне рішення про достроковий розрив угоди з головним тренером команди. Євген Гайдук стверджує, що рішення про припинення співпраці з Максимовим – зважене.

 «Ми всі хочемо, щоб донецький "Металург" був сильнішим і постійно радував всіх своїх шанувальників», – додав гендиректор клубу.

 Євген Гайдук зазначив, що Юрій Максимов у своїй роботі намагався привнести в команду щось нове. Крім того, минулий сезон був досить непоганим для донецького «Металурга» і підсумкове 5-е місце лише підтверджує це.

 «ФК "Металург" (Донецьк) дякує Юрію Максимову за весь час, протягом якого він тренував нашу команду. У пам’яті вболівальників залишаться  яскраві перемоги. Ми бажаємо Юрію Максимову успіхів у подальшій тренерській кар’єрі», – підсумував генеральний директор донеччан.

 Він повідомив про те, що до майбутнього матчу в Лізі Європи «Металург» готуватиме виконуючий обов’язки головного тренера Володимир П’ятенко.

 Нагадаємо, що Юрій Максимов очолював донецький «Металург» з 23 серпня 2012 року, змінивши на посаді того ж Володимира П’ятенка. За підсумками минулого чемпіонату донецька команда фінішувала на п’ятій сходинці турнірної таблиці Прем’єр-ліги, проте вже в чотирьох перших іграх нового сезону виграла тільки один раз.

 За матеріалами: metallurg.donetsk.ua

Читайте також: