Мер Горлівки доручив екологам перевірити кількість викидів в атмосферу після аварії на Стиролі

 Міський голова Горлівки Євген Клеп дав доручення фахівцям-екологам обстежити повітря на предмет небезпечних викидів після інциденту на заводі «Стирол». Про це повідомляє офіційний сайт міської ради Горлівки. "За даними управління цивільного захисту населення, загрози для здоров’я і життя населення Горлівки аварійна ситуація не несе", – запевняють у відомстві.

 Відразу ж після аварії на заводі «Стирол» міський голова провів екстрену нараду, на якій дав доручення керівнику відділу охорони здоров’я міськради Олександру Просянику та заступнику мера Сергію Шкребцу організувати оперативну медичну допомогу постраждалим від аварії на заводі.

 На даний момент чиновники міста виїхали до лікарні № 3. Також після ліквідації аварії відбудеться нарада у присутності керівників концерну, щоб оцінити помилки під час аварії.

 Раніше в прес-службі ПАТ «Концерн Стирол» запевняли, що в результаті аварії на заводі через викид аміаку ніякої загрози для мешканців немає. Як заявили представники донецької обласної прокуратури, кількість загиблих під час викиду аміаку на заводі «Стирол» у Горлівці збільшилася до 5 осіб.

Related Post

 Раніше повідомлялося, сьогодні, 6 червня 2013 року, в ПАТ «Концерн Стирол» трапилася позаштатна ситуація: о 14:30 під час капітального ремонту заводу № 1 стався викид аміаку. Як повідомляють журналісти, в даний момент аварія, яка сталася через вибух на заводі «Стирол» у Горлівці, ліквідована, проте є постраждалі.

 В даний час на місці інциденту працюють рятувальники. За попередньою інформацією, викид газу стався через розрив аміакопроводу.

 Даний завод «Стирол» належить Group DF українського бізнесмена Дмитра Фірташа.

 За матеріалами: korrespondent.net

Leave a Comment