Зак Снайдер не вирішив, яким буде Бетмен у «Людині зі сталі 2»

 Незважаючи на те, що в мережі все частіше почали спливати кандидатури різних акторів на роль Бетмена у сіквелі «Людини зі сталі», режисер фільму Зак Снайдер стверджує, що все це лише порожні чутки, оскільки він ще сам не визначився з тим, як саме буде виглядати цей герой у його фільмі.  

 За його словами, поки що він лише працює над концепцією фільму і багато питань залишаються невирішеними, тому розглядати кандидатури акторів на роль Темного лицаря передчасно. Зак Снайдер зазначив, що зараз розглядає кілька коміксів, які згодом можуть послужити основою для сюжету наступного фільму. Серед можливих варіантів є комікс Public Enemies, в якому Супермен і Бетмен були оголошені ключовою загрозою держави.  

Related Post

 При цьому слід зауважити, що ходили чутки про те, що в Супермені з’явиться вже постарілий Бетмен. До такого висновку фанати дійшли після анонсу «Людини зі сталі 2», коли була зачитана репліка Бетмена з комікса «Повернення Темного лицаря», в якому постарілий Брюс Уейн, який давно вже відійшов від супергеройських справ, вирішує знову надіти на себе костюм супергероя.

Leave a Comment