Гільєрмо Джонс про допінг-скандал: “Це виправдання для росіян”

 За словами панамського боксера Гільєрмо Джонса, якого викрили в застосуванні забороненої речовини перед боєм з росіянином Денисом Лебедєвим, його промоутер Дон Кінг порадив боксеру не турбуватися, так як «взяв ситуацію під свій контроль».

 Джонс запевняє, що ніколи не застосовував допінг, а весь цей скандал – не що інше, як «виправдання для росіян». Панамський боксер у черговий раз підкреслив, що його перемога над Денисом Лебедєвим в травні 2013 року була здобута чесним шляхом.

 Нагадаємо, про виявлення в допінг-пробі Джонса фуросеміду стало відомо наприкінці минулого місяця. З такою заявою виступили представники Російського антидопінгового агентства. Аналіз контрольної проби, так званої проби "В", буде зроблено в Німеччині. У разі, якщо німецька лабораторія підтвердить результати РУСАДА, Гільєрмо Джонс буде позбавлений титулу чемпіона світу.

Related Post

 У ході поєдинку з Джонсом Лебедєв вів за очками, але гематома, отримана в бою, не дала росіянину можливості здобути перемогу над суперником. У 11-му раунді після серії ударів рефері зупинив поєдинок, визнавши його небезпечним для здоров’я Лебедєва.

Кращі моменти бою Джонс-Лебедєв (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment