fbpx
Новини світу

Фестиваль вуличної їжі пройшов у Києві

 На минулих вихідних, з 3 серпня, у Києві стартував проект під назвою «Лавра. Трансформація». Основною метою даного проекту є залучення громадськості до загального перетворення галереї на майданчик європейського рівня, який в майбутньому стане стрижнем мистецьких подій столиці України.  

 У рамках проекту «Лавра. Трансформація» 3 і 4 серпня пройшов перший в Україні фестиваль поп-ап ресторанів.  

 Всі люди, особливо в таких великих містах, як Київ, живуть у «прискореному темпі». Ми намагаємося якнайшвидше дістатися з пункту «А» до пункту «Б», весь час перебуваємо в русі і попросту іноді забуваємо виділити час на обід. Наткнувшись на намет з «вуличною» їжею, більшість людей побояться купити там щось і перекусити. Щоб розвіяти міф про те, що вулична їжа шкідлива і несмачна, що, скажімо, в сендвічі, використовуються несвіжі продукти і так далі, в столиці України і стартував названий фестиваль вуличної їжі.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Потрапивши на територію свята, можна було спостерігати за всім процесом приготування вуличної їжі, яку багато хто так боїться їсти. На фестивалі можна було випити чашку кави або чаю, спробувати їжу різноманітних кухонь і способів приготування.  

 Учасники заходу розповіли, що тільки в перший день незвичайний фестиваль відвідало більше 1000 людей, які з комфортом провели час. На території був встановлений стіл, за яким можна було розслабитися, насолодитися музикою і спробувати їжу представлених на шоу учасників.  

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 Наприкінці залишається додати, що якщо Ви не встигли відвідати фестиваль 3 і 4 серпня, то на наступних вихідних, 10 і 11 серпня, огляд поп-ап ресторанів буде продовжений.

Читайте також: