fbpx
Політика

Сім’я Тимошенко не проситиме Януковича про її помилування – тітка екс-прем’єра

   Сім’я екс-прем’єра Юлії Тимошенко не буде звертатися до президента Віктора Януковича з проханням про її помилування, заявила тітка екс-прем’єра Антоніна Уляхіна.  

 "Не буде", – сказала А.Уляхіна журналістам у понеділок у Харкові.  

 Вона підкреслила, що позиція рідних Ю.Тимошенко збігається з її позицією.  

 А.Уляхіна додала також, що близькі екс-прем’єра не отримували жодних офіційних пропозицій від влади.  

 "До нас не надходило ніяких офіційних пропозицій. Це перше. І друге. Юлія Володимирівна відповіла за всіх нас: вона не буде просити нічого у цього режиму. І ми нічого просити не будемо. Ми розуміємо, як ніхто в цій країні, з ким ми маємо справу ", – сказала А.Уляхіна.  

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Вона додала, що разом з прихильниками екс-прем’єра приїхала в Харків до ЦКЛ 5 на день дворіччя арешту Ю.Тимошенко, щоб підтримати племінницю і висловити солідарність з нею.  

 "Така несправедливість в нашій країні існує на жаль не тільки пщодо нашої дівчинки, до лідера нашої опозиції. В жодної людини немає гарантії, що її права будуть захищені … Ми хочемо, щоб у нашій країні люди були захищені і законом, і правоохоронними органами ", – сказала А.Уляхіна.   

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: