fbpx
Політика

«Опозиція імітує боротьбу за звільнення Тимошенко», – Ляшко

 Лідер Радикальної партії України, депутат Верховної Ради Олег Ляшко нагадав, що вже два роки Юлія Тимошенко перебуває у в’язниці. За його словами, вона досі не зламалася, оскільки дуже сильна.  

 При цьому він зазначив, що ув’язнення з політичних мотивів – ганьба для країни. Як повідомив Ляшко, відповідальність за цю ганьбу лежить на Януковичі і регіоналівській владі, які бояться Тимошенко, як чорт ладану.  

 Ляшко звернув увагу на те, що за знищенням Тимошенко стоять не тільки регіонали, а й їх прислуга, яка зараз гордо зветься «опозицією». Він нагадав, що в квітні минулого року були представники «Батьківщини», які не проголосували за його законопроект про звільнення Тимошенко та інших політичних в’язнів. За словами депутата, на совісті цих людей те, що Тимошенко досі в ув’язненні. Олег Ляшко навіть перерахував імена цих депутатів: Турчинов, Ємець, Кужель, Донець, Дубовий, Кожем’якін, Мартиненко, Гриценко та інші.  

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Як він вважає, Тимошенко також слід «подякувати» і тим, хто не підтримував її на минулих президентських виборах і знищував її рейтинг, крадучи голоси.  

 «Ось перелік тих, хто допомагав Януковичу стати президентом, допоміг йому перемогти Тимошенко, не підтримавши її в другому турі: Яценюк, Ющенко, Кличко, Тягнибок, Симоненко, Тігіпко, Гриценко, Богословська, Литвин, Мороз», – написав Ляшко в Facebook.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

  За його словами, зараз частина з цих політиків намагається імітувати боротьбу за звільнення Тимошенко.  

 «Не потрібно було допомагати Януковичу відправляти її за ґрати – не було б необхідності звільняти», – додав він.

Читайте також: