Наруга над національними символами неприпустима – Олена Бондаренко про вчинок Bloodhound Gang

  Наруга над національними символами неприпустима, навіть у проявах сучасного мистецтва, заявляє народний депутат, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Олена Бондаренко.  

 "Наруга над національними символами неприпустима, зокрема і в найнеймовірніших проявах сучасного мистецтва. І людина воістину демократична, що виросла і вихована на відповідних принципах, не допустить приниження національних символів  іншої країни навіть під час своїх найепатажніших витівок. Але, очевидно, "особинам", які поглумилися над українським прапором, незнайомі поняття істинної демократії, повага прав, інтересів і почуттів інших людей. А також те, що основний принцип демократії базується на тому, що права будь-якої людини закінчуються рівно там, де починаються права іншої", – зазначила народний депутат, коментуючи витівку американських панк музикантів з групи Bloodhound Gang, які під час виступу в Одесі поглумилися над українським прапором.  

 "Україна зобов’язана захищати свої національні символи. І Партія регіонів, як правляча партія, не дозволить ні американським, ні російським шовіністам (згадаймо витівку Івана Урганта), ні будь-яким іншим оскверняти національні символи, честь і гордість нашої країни", – підкреслила вона.  

 "Я публічно звертаюся до СБУ з тим, щоб негайно проаналізувати інцидент, дати йому правову оцінку, розглянути питання про внесення учасників даного інциденту до списку персон нон грата для України", – заявила О.Бондаренко.  

Related Post

 "Закликаю всі політсили, незалежно від кольорів їх політпрапорів, а також всіх розсудливих американців,  зокрема і посла США в Україні, приєднатися до нашого протесту", – резюмувала парламентарій.

  Джерело: Інтерфакс-Україна

 

Leave a Comment