fbpx
Спорт

До Москви прилетів знаменитий спринтер Усейн Болт

 Світовий рекордсмен в бігу на 100 і 200 метрів з Ямайки Усейн Болт напередодні прилетів до Москви. Відразу ж після отримання багажу в аеропорту Домодєдово шестиразовий олімпійський чемпіон, який вперше приїхав до Росії, відправився в готель "Редіссон Ройал", а потім відвідав деякі заплановані заходи, зокрема, спортивний майданчик у столичному Парку Горького і "ямайську вечірку", організатором якої є один з відомих спортивних брендів.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 З понеділка Болт почне підготовку до Чемпіонату світу з легкої атлетики. Шестиразовий олімпійський чемпіон Усейн Болт розповів журналістам, що збирається порадувати своїми виступами всіх московських вболівальників, але не знає, чи вдасться йому встановити в "Лужниках" ще один світовий рекорд.

 "Я ніколи не даю обіцянок і прогнозів щодо того, як виступлю на майбутніх змаганнях. Я не знаю, чи зможу встановити світовий рекорд у Москві. Але моя фізична форма зараз досить хороша, і я постараюся виступити успішно і порадувати всіх шанувальників легкої атлетики" , – сказав спортсмен.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

До Москви прилетів знаменитий спринтер Усейн Болт (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: