fbpx
Футбол

Денисова не буде в «Шахтарі»

 Агенту капітана збірної Росії Ігоря Денисова так і не вдалося влаштувати скандального росіянина в донецький «Шахтар».

 Зазначимо, що Ігор Денисов минулого тижня серйозно посварився з легіонерами махачкалінського «Анжи», включаючи камерунського форварда Самуеля Ето’О. Саме з цієї причини власник махачкалинського «Анжи» Сулейман Керімов прийняв рішення розлучитися з іменитим футболістом. Стало відомо, що Денисов залишив розташування «Анжи» і не зіграв у матчі 4-го туру чемпіонату Росії проти «Ростова». Однак, за офіційною версією клубу, півзахисник пропустив матч через травму.

 Повідомлялося, що після цього агент футболіста Павло Андрєєв почав підшукувати різні варіанти для продовження кар’єри свого клієнта. Одним з кандидатів на Денисова називався донецький «Шахтар». Однак, незабаром після появи цієї інформації, генеральний директор чемпіонів України Сергій Палкін запевнив, що опорна зона команди Мірчі Луческу зараз повністю укомплектована, а тому ніхто, включаючи Ігоря Денисова, для посилення туди не потрібен.

 Швидше за все, доля Ігоря Денисова вирішиться вже після відбіркового матчу до Чемпіонату світу-2014 між Північною Ірландією і Росією, який відбудеться 14 серпня 2013 року у Белфасті.

 За матеріалами: sport-express.ru

Читайте також: