Волочкова виступить у шести містах Примор’я

 На серпень в Примор’ї заплановано низку благодійних концертів відомої балерини Анастасії Волочкової, з якими вона виступить в рамках гастрольного туру по Далекому Сходу. Шоу російської танцівниці під назвою "Дітям Далекого Сходу" пройдуть у шести приморських містах: Благовєщенську, Біробіджані, Хабаровську, Уссурійську, Находці і Владивостоці. Триватимуть далекосхідні гастролі Волочкової з 10 по 18 серпня.

 "Один із способів привернути молоде покоління до високого мистецтва – дозволити відомим людям особистим прикладом повести їх за собою. Я багато гастролюю і бачу, що наша країна сповнена талантів, які необхідно розвивати і підтримувати", – розповіла балерина.

 Раніше відбувся тур "Анастасія Волочкова та юні обдарування Кузбасу", приурочений до Дня Захисту дітей. Балерина не тільки дала ряд концертів у містах Кузбасу,  але й провела кілька майстер-класів для дитячих танцювальних колективів.

Related Post

 Виступи на Далекому Сході для Анастасії Волочкової – не тільки спосіб продемонструвати своє мистецтво, але і можливість зайвий раз зустрітися зі своїм коханим Бахтіяром Салімовим, який проживає у Владивостоці, підкреслюють російські ЗМІ.

Анастасія Волочкова виступила для дітей Тобольського району (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment