fbpx
Політика

Бригинець допускає, що Попов проводить сесію Київради

 Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець допускає, що в даний час проходить позачергова сесія Київради. Про це він написав 5 серпня на своїй сторінці в Facebook.  

 За словами опозиціонера, голова КМДА Олександр Попов зібрав у себе кількох провладних депутатів і тому він вважає, що міський голова отримав добро з Банкової на проведення нелегітимної сесії. При цьому Бригинець підкреслює, що без кворуму, присутності ЗМІ та офіційного попередження, дана сесія Київради не буде законною.  

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 «Але нинішня влада може спокійно порушити закон, оскільки тим, хто отримав дозвіл від перших осіб держави, нічого побоюватися», – зазначив депутат.  

 Він підкреслив, що опозиція не має нічого проти того, щоб Попов зустрічався з представниками більшості і консультувався, але проти того, щоб порушувалися і ігнорувалися права громадськості.  

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 «Якщо ж Попов дійсно обманним шляхом проведе сесію, то це не просто остаточно знищить міське самоврядування в країні, але і зробить Попова кримінальним злочинцем», – заявив Олександр Бригинець.  

 Він закликав депутатів Київради від більшості, а також керівництво КМДА уникати незаконних дій і не загострювати ситуацію в столиці.

Читайте також: