fbpx
Кінотеатри

Барак Обама відмовився виконати камео у фільмі «Дворецький»

 Американський журналіст Метт Драдж, не розкриваючи джерел отриманої інформації, повідомив у своєму Twitter, що президент США Барак Обама відмовився зніматися у фільмі «Дворецький», де йому було запропоновано виконати камео (зіграти самого себе).

 У картині, яка вийде на екрани найближчим часом, зіграли Форест Уїтакер і Опра Вінфрі. Їм довелося виконати ролі дворецького-афроамериканця і його дружини Глорії, службовців в Білому домі. Передбачалося, що роль президента виконає сам Барак Обама. Щоправда, критики, які отримали інформацію про можливу участь у картині чинного президента США, відразу засумнівалися в реальності чуток. Справа в тому, що дія фільму відбувається в період з 1952 по 1986 роки, а Барак Обама вперше сів у президентське крісло в 2008 році.

 Прототипом головного героя для стрічки «Дворецький» став співробітник Білого дому Юджин Аллен, який пропрацював у президентській резиденції 34 роки і згодом написав про це автобіографічну книгу. Режисером картини «Дворецький» виступив Лі Деніелс, продюсують фільм брати Вайнштейни. Реліз стрічки запланований на середину поточного місяця.

"Дворецький". Трейлер (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: